Vi tror på en mer transparent och effektiv virkesmarknad.

Virkesbörsen grundades 2015 och är den enda oberoende och fristående digitala marknadsplatsen för köp och sälj av virke. Vår vision är att skapa en enkel, transparent och lönsam virkesmarknad för alla dess aktörer. Vi på Virkesbörsen har en lång erfarenhet av skogsindustrin och brinner för att förbättra virkesmarknaden.

Se vår film

"Skogen är en av Sveriges viktigaste näringar. Vår vision är att skapa en rättvist och jämlik virkesmarknad där vi bjuder in alla aktörer att göra virkesaffärer på lika villkor. Vill du bidra? Välkommen!"

- Adam Aljaraidah, Virkesbörsen CEO

Vårt team

Adam Aljaraidah

CEO -Tel: 0722424416

Fredrik Stockman

Product DeveloperPascal Chatterjee

Product Developer

Tim Davis

Design, frontend development

Styrelse

Sven Wird - Styrelseordförande

Född 1951, invald 2017. Civilingenjör i Kemi från Chalmers Tekniska Högskola, Övriga uppdrag: Styrelseledamot i Sveaskog AB, Melodea Ltd, Rise Research Institutes of Sweden Holding AB. Bakgrund: Har tidigare varit teknisk direktör i Holmen AB och haft ledande befattningar i SCA, Norske Skog Frankrike, Modo AB samt Modo Paper AB. Tidigare styrelseordförande i SunPine AB och styrelseledamot i Innventia AB samt SSG AB.

Adam Aljaraidah

Född 1991, invald 2017. Civilingenjör Maskinteknik industriell ekonomi. Tidigare management konsult på Tiieto Forest Consulting. Övriga uppdrag VD på Virkesbörsen.

Erik Ydren

Född 1979, invald 2017. Civilekonom. Övriga uppdrag: Investment Manager Almi Invest, styrelseledamot i flera portföljbolag. Bakgrund: Entreprenör med flera egna bolagsstarter, har även arbetat som extern VD. Är uppvuxen i skogen med skogsägande i familjen.

Per Hedberg

Född 1983, invald 2017. Civilingenjör i Maskinteknik, industriell ekonomi från Kungliga tekniska högskolan. Övriga uppdrag: Skog och Energi, Näringslivsdepartementet. Bakgrund: Tidigare managementkonsult på Pöyry, Jobbat på SCA och Holmen samt varit Head of forest industry consulting på Tieto.

För partners

Har du ett skogsvårdsföretag, är entreprenör, eller hjälper skogsägare och skogsbolag med andra åtgärder gällande skog? Kontakta oss och skriv lite om vad du kan erbjuda. På så sätt kan vi förmedla uppdrag och sätta dig i kontakt med skogsbolag och skogsägare som behöver hjälp med sin skog!

Kontakta oss