Vi är positiva till förändring.

Virkesbörsen grundades 2015 och är den enda oberoende och fristående digitala marknadsplatsen för köp och sälj av virke. Vår vision är att skapa en enkel, transparent, lönsam och trygg virkesmarknad för alla involverade aktörer. Vi på Virkesbörsen har en lång erfarenhet av skogsindustrin och brinner för att skapa en effektiv virkesmarknad.

Se vår film

"På Virkesbörsen är det helt kostnadsfritt att sälja virke och helt kostnadsfritt för det första köpet per användare. Det vill säga det kostar ingenting att prova. Välkommen!"

- Adam Aljaraidah, Virkesbörsen CEO

Vårt team

Adam Aljaraidah

CEO

Per Hedberg

COOFredrik Stockman

Product Developer

Pascal Chatterjee

Product Developer

Tim Davis

Design, frontend development

Styrelse

Sven Wird - Styrelseordförande

Född 1951, invald 2017. Civilingenjör i Kemi från Chalmers Tekniska Högskola, Övriga uppdrag: Styrelseledamot i Sveaskog AB, Melodea Ltd, Rise Research Institutes of Sweden Holding AB. Bakgrund: Har tidigare varit teknisk direktör i Holmen AB och haft ledande befattningar i SCA, Norske Skog Frankrike, Modo AB samt Modo Paper AB. Tidigare styrelseordförande i SunPine AB och styrelseledamot i Innventia AB samt SSG AB.

Olof Hallrup

Född 1958, invald 2017. Jur. kand., Civ. EK. Fil Kand. i Handelsrätt. Övriga uppdrag: Huvudägare till KarlO Hallrup AB. Styrelseordförande i Nox Finans AB. Ledmot i Fortnox Aktiebolag Bakgrund: Aktiemäklare, Optionsmäklare. Verksam inom Investment AB Kinnevik och Stena AB under 80 och 90- talet. Från 1999 har han huvudsakligen arbetat med affärsutveckling och i eget bolag varit aktiv som riskkapitalist med ett 20-tal olika engagemang.

Erik Ydren

Född 1979, invald 2017. Civilekonom. Övriga uppdrag: Investment Manager Almi Invest, styrelseledamot i flera portföljbolag. Bakgrund: Entreprenör med flera egna bolagsstarter, har även arbetat som extern VD. Är uppvuxen i skogen med skogsägande i familjen.

Per Hedberg

Född 1983, invald 2017. Civilingenjör i Maskinteknik, industriell ekonomi från Kungliga tekniska högskolan. Övriga uppdrag: Skog och Energi, Näringslivsdepartementet. Bakgrund: Tidigare managementkonsult på Pöyry, Jobbat på SCA och Holmen samt varit Head of forest industry consulting på Tieto.

För partners

Har du ett skogsvårdsföretag, är entreprenör, eller hjälper skogsägare och skogsbolag med andra åtgärder gällande skog? Kontakta oss och skriv lite om vad du kan erbjuda. På så sätt kan vi förmedla uppdrag och sätta dig i kontakt med skogsbolag och skogsägare som behöver hjälp med sin skog!

Kontakta oss