Vi tror på en mer transparent och effektiv virkesmarknad.

Virkesbörsen grundades 2017 och är den enda oberoende och fristående digitala marknadsplatsen för köp och sälj av virke. Vår vision är att skapa en enkel, transparent och lönsam virkesmarknad för alla dess aktörer. Vi på Virkesbörsen har en lång erfarenhet av skogsindustrin och brinner för att förbättra virkesmarknaden.

Vårt team

Adam Aljaraidah

CEO -Tel: 072-242 44 16

Per Hedberg

COO -Tel: 070-268 29 51

Är du vår nästa stjärna?

info@virkesborsen.seCarl-Johan Moberg

Head of sales -Tel: 070-327 23 71

Fredrik Johansson

Affärsutvecklare

Simon Enström

Tech leadTa inte oss på orden - Läs vad våra kunder säger!

Virkesbörsen erbjuder ett öppet och transparent sätt att sälja vårt virke på ett mer effektivt sätt vilket passar oss som offentlig aktör eftersom vi ska agera opartiskt.

Jonas Nordanstig, Funktionschef naturförvaltning

Länsstyrelsen - Kronobergs län

Hade jag inte använt Virkesbörsen hade jag gått miste om väldigt mycket pengar. Jag är inget annat än supernöjd med Virkesbörsen

Hans Orre

Skogsägare Gävleborg

Genom Virkesbörsen kunde vi nå fler virkesköpare och höja priser på vårt virke. Vi kommer absolut välja Virkesbörsen igen.

Klas Gustavsson, Egendomschef

Svenska Kyrkan - Växjö stift

Den största skillnaden var att jag fick in fler anbud. Framförallt fick jag in anbud från aktörer jag inte ens tänkt på att fråga.

Håkan Larsson

Skogsägare, Västra götaland

Vi använder Virkesbörsen för att på ett smidigt och effektivt sätt säkerställa att vi når alla möjliga köpare och att vi får rätt betalt för vårt virke

Otto Söderman

Buckarby skogar som ägs av Ärlinghundra och Seminghundra Häradsallmäningar

Utan Virkesbörsen hade jag inte kommit i kontakt med den köparen som betalde bäst och köpte mitt virke

Helena Eriksson

Skogsägare Värmland

Genom Skogsvårdstorget kunde vi enkelt hitta de maskiner vi behövde inom några dagar. Det är jätteenkelt och jag rekommenderar det verkligen

Lars Gunnarsson

Naturskog AB

För att öka transparansen, spara på administrativa kostnader och samtidigt säkerställa rätt betalt för virket använder vi Virkesbörsen.

Lars Lodin, Fastighetschef

Statens fastighetsverk

Med Virkesbörsen får man en enkelhet att jämföra anbuden och kan enklare ta beslut, jag kan absolut rekommendera Virkesbörsen.

Ola Ekblom

Skogsägare, Värmland

Som offentlig aktör är det min plikt att skapa transparans i våra virkesaffärer och konkurransutsätta vårt virke.

Xavier de Maupeou, Enhetschef

Göteborg stad, mark- och skogsförvaltning

Jag fick bättre bud genom virkesbörsen och jag var jättenöjd med tjänsen och kommer absolut använda dom i framtiden när jag ska sälja virke.

Johan Hedberg

Skogsägare, Västernorrland

Med Virkesbörsen kan vi göra informerade virkesaffärer och följa marknaden så vi kan sälja rätt skog vid rätt tid.

Tore Axelsson, Skogsförvaltare

Skanse Fastigheter

Genom Virkesbörsen kunde jag nå ut till alla potentiella köpare och säkerställa att vi fick rätt betalt för vårt virke, supersmidigt.

Johan Wachtmeister, VD

Christineholm

Tack vare Virkesbörsen kom vi enkelt i kontakt med fler och nya skogsentreprenörer. jag kan verkligen rekommendera det till fler skogsägare.

Tomas Thuresson, VD

Brevens bruk

Se vår film

Styrelse

Sven Wird - Styrelseordförande

Född 1951, invald 2017. Civilingenjör i Kemi från Chalmers Tekniska Högskola, Övriga uppdrag: Styrelseledamot i Sveaskog AB, Melodea Ltd, Rise Research Institutes of Sweden Holding AB. Bakgrund: Har tidigare varit teknisk direktör i Holmen AB och haft ledande befattningar i SCA, Norske Skog Frankrike, Modo AB samt Modo Paper AB. Tidigare styrelseordförande i SunPine AB och styrelseledamot i Innventia AB samt SSG AB.

Adam Aljaraidah

Född 1991, invald 2017. Civilingenjör Maskinteknik industriell ekonomi. Tidigare management konsult på Tieto Forest Consulting. Övriga uppdrag VD på Virkesbörsen.

Tarja zu dem Berge

Född 1964, invald 2019. Civilekonom. Övriga uppdrag: Fund Manager, Almi Invest småland och öarna. Tarja har mångårig erfarenhet inom finansbranschen i olika positioner. Innan dess var hon konsult i egen regi inom internationalisering, affärsutveckling och finansiering.

Per Hedberg

Född 1983, invald 2017. Civilingenjör i Maskinteknik, industriell ekonomi från Kungliga tekniska högskolan. Övriga uppdrag: Skog och Energi, Näringslivsdepartementet. Bakgrund: Tidigare managementkonsult på Pöyry, Jobbat på SCA och Holmen samt varit Head of forest industry consulting på Tieto.

Susanne Najafi

Född 1981, invald 2017. Övriga uppdrag: Entreprenör, Investerare och Medgrundare av riskkapitalbolaget BackingMinds. Grundare och styrelsemedlem i flertalet framgångsrika bolag och besitter särskild kompetens inom digitalisering och tech.

Har du några funderingar?