Frågor & svar

Grattis till ett klokt val!
Som premiumkund hos Virkesbörsen kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta jobbet åt dig.
Genom att välja Virkesbörsen-Premium så lägger vi upp din annos åt dig, kontaktar alla potentiella köpare. Vi hjälper dig självklart att utvärdera de bud som kommer in.

Vad ingår i Virkesbörsen premium erbjudande?

Vi samlar in all nödvändig information för att möjliggöra en lyckad försäljning av ditt virke. Vi skapar ett unikt användarkonto där du enkelt och transparant kan följa anbudsprocessen och administrera din affär. Vi ringer alla potentiella köpare och marknadsför ditt virke. Du väljer själv i vilken omfattning du vill på återkoppling under processen. Vi hjälper dig att kvalitetsgranska potentiella köpare, exempelvis UC-kontroll.

Hur många annonser ingår i priset?

I denna tjänst så ingår en annons.

Jag har redan kontaktat två köpare som jag gjort affärer med tidigare, vad händer nu?

För att uppnå bästa resultat och att vi skall kunna erbjuda bästa service så rekommenderar vi att du tar in alla anbud via Virkesbörsens plattform. Du kan självklart be de du redan tillfrågat att lämna sina anbud på Virkesbörsen. Detta för att vi skall kunna hjälpa dig om något går fel.

Vad händer efter avslutad anbudsperiod?

När anbudsperioden är över och köparna har lämnat sina bud så kan du logga in på Virkesbörsen och se anbuden under ”Mina sidor”. Men vi sammanställer även en detaljerad rapport där du kan se hur anbuden stod emot varandra och vem som betalade vad.

Vad händer om jag inte blir nöjd med anbuden?

Du har självklart fri prövningsrätt på Virkesbörsen och behöver inte sälja om du är nöjd med anbuden.