None
Nyheter
Posted: 26 mars 2018

Det här händer när du använder Virkesbörsen

Har du gått i tankar på att avverka eller gallra en längre tid? Du kanske anser att tiden är mogen just nu? Grattis, då är du är inte ensam. Vi på Virkesbörsen så har vi gjort en 6-stegsguide som hjälper dig förstå hur vi arbetar för dig och din virkesannons.För en lyckad försäljning lägger grunden till ett aktivt skogsbruk  och fler skogsvårdsåtgärder.

Steg 1 - Annonsering: I det första steget så lägger du upp din annons själv på Virkesbörsen, eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig med det! Genom att besvara frågorna gällande just din virkespost och köpform skapar vi en annons åt dig.

Steg 2 - Kontakta köpare: När annonsen är kontrollerad och godkänd så tar vi på Virkesbörsen fram alla potentiella köpare av ditt virke. Stora som små. Svenska som utländska. Dessa kontaktas både via mail och telefon.

Steg 3 - Anbudsperiod: Under anbudsperioden svarar vi på alla frågor som rör annonsen, exempelvis villkor och hjälper med underlag.

Steg 4 - Anbud: Självklart så hjälper vi alla köpare med diverse frågor om hur plattformen fungerar och även att lämna in sina anbud etc. När anbudsperioden löpt ut väljer du vilken väljare som passar dig bäst. Du har naturligtvis fri prövningsrätt.

Steg 5 - Kontrakt: När anbudsperioden är över hjälper vi  dig  även med att läsa igenom och att skriva kontrakt.

Steg 6 – Efter affären: Om det skulle uppstå frågor eller funderingar efter affären så finns vi tillgängliga för dig och tillhandahåller rådgivning etc.