Tillbaka

Nyhetsbrev #10

None
Nyheter
Posted: 21 juli 2018

Nyhetsbrev #10

Hej igen!

Såhär i sommartider är det säkert många som har semester men på Virkesbörsen händer det mycket ändå! Den senaste veckan har två av våra medarbetare figurerat i media med intervjuer i Företagspodden, Vimmerby Tidning och Corren. Mer om detta och ett härligt skogskryss att lösa i hängmattan får du i det här nyhetsbrevet!

Adam Aljaraidah i Företagarpodden

18/7 sändes Företagarpodden med Virkesbörsens VD Adam Aljaraidah. I avsnittet berättar Adam om sin egen och Virkebörsens resa men diskuterar även skogsindustrin och marknaden i stort. Intervjun med Adam börjar 11.50 i klippet, klicka här för att lyssna på intervjun!

Virkesbörsen i Vimmerby Tidning och Corren

Virkesbörsens Carl Johan Moberg har intervjuas i en artikel som publicerats i både Vimmerby  tidning och Linköpings tidning Corren. I artikeln berättar Carl Johan om sin syn på Virkesbörsen och hur det kommer sig att han började arbeta här. 

Läs artikeln i Corren här

Läs artikeln i Vimmerby Tidning här

Skogskompis pratar röjning

I senaste inlägget av skogskompis ger Carl Johan Moberg sina bästa tips inför röjningen i sommar.

Ta del av hela inlägget här!

Är du vår nya kollega?

Virkesbörsen fortsätter växa! Just nu letar vi nya medarbetare inom flera områden. Är du vår nya regionsansvarige i Värmland eller Småland? Eller är du en full-stack utvecklare som vill vara med på resan mot en transparent och effektiv virkesmarknad? 

Klicka här för att läsa mer!

Skogskrysset

Så här i sommartider kan det vara härligt att njuta av skogen medan man ägnar sig åt en avkopplande aktivitet. Kanske ett korsord? Virkesbörsens sommarkryss är ett lagom klurigt kryss med skogligt tema. 

Klicka här för att skriva ut krysset. Lycka till!

Med de orden önskar vi på Virkesbörsen er alla en riktigt trevlig helg!