None
Nyheter
Posted: 1 mars 2019

Nyhetsbrev 1/3 - 19

Hej,

Vårkänslan har verkligen börjat infinna sig och vi tror inte vi är ensamma om att längta till sommaren. Vi befinner oss just nu i väldigt spännande tider där det händer mycket inom skogsindustrin och allt runt omkring den. I denna veckas nyhetsbrev så har vi varit runt om i landet och besökt både mässor och näringslivsdagar. Vi vill samtidigt passa på att önska alla våra läsare en trevlig helg!

 

Vi bjuder på Premiumannons

Vad behöver du göra?

Nästan ingenting:

Skriv ett mail till oss på info@virkesborsen.se och skicka din skogsbruksplan och ange vilken avdelning som ska avverkas eller gallras.

Vi sköter resten!

På så sätt säkerställer du att du når alla potentiella köpare, får rätt pris för ditt virke och behöver aldrig mer fundera om du gjort en bra affär eller inte! Efter avslutad annons, hjälper vi dig att jämföra anbuden och kollar upp att anbuden ligger bra till jämfört med andra avslutade affärer! Vi hjälper dig med avtal, gör en UC och referenskoll på köparen och mycket mer!

Detta erbjudande gäller från och med 25/2 till 31/3. Ska du avverka senare under året? Då kan du utnyttja erbjudandet nu men att din annons kommer upp senare under året.  

Ps! Om letar efter skogsentreprenörer för att utföra skogsvård så hjälper vi dig gärna med att lägga upp dina uppdrag på skogsvårdstorget också!

 

Skogens digitalisering

I veckan arrangerade Göteborgs universitet en branschdag om Skogens digitalisering. Hur digitalisering tillgängliggör möjligheter tillsamverkan och nya affärer. Dagen var välbesökt och självklart var vi på Virkesbörsen för att ta del av den forskning som presenterades och lyssna till de föreläsande företagen om hur deras arbete med digitaliseringen fortgår.

Virkesstudion – Virkespriser

Carl Johan Moberg och Per Hedberg diskuterar bland annat deklarering och virkespriser i veckan avsnitt av virkesstudion.

Glöm inte att tipsa oss på virkesstudion@virkesborsen.se om vad vi borde ta upp i kommande avsnitt.

Virkesbörsen på näringslivsdag i Lindesberg

I torsdags så gästade Virkesbörsens VD Adam Aljaraidah näringslivsdagen i Lindesberg.

Lindesbergs kommun satsar varje år på att bjuda in till en näringslivsdag. Det gör kommunen tillsammans med bland annat föreningen Företagarna Bergslagen. Olika modeller har prövats och i år var det en eftermiddag i och vid Lindeskolans aula med efterföljande middag på Lindesbergs Stadshotell.

I år fick vår VD Adam vara med och kicka igång Näringslivsdagen där vi fick berätta om Virkesbörsen. Senare på kvällen passade Adam även på att gästa spannmålsodlarna i Örebro under deras årsmöte.