None
Nyheter
Posted: 15 mars 2019

Nyhetsbrev 15/3 - 19

Hej,

Visst går tiden fort när man har roligt? Det tycker i alla fall vi på Virkesbörsen! Det kändes som att vi nyss skickade ut ett nyhetsbrev, men det har nämligen gått två veckor sedan förra utskicket. Just nu befinner vi oss i mitten av mars och vi tänkte bjuda på lite spännande nyheter av vad som hänt sen sist.

 

Vi bjuder på Premiumannons – Hela mars månad!

 

Vad behöver du göra?

Nästan ingenting:

Skriv ett mail till oss på info@virkesborsen.se och skicka din skogsbruksplan och ange vilken avdelning som ska avverkas eller gallras.

Vi sköter resten!

På så sätt säkerställer du att du når alla potentiella köpare, får rätt pris för ditt virke och behöver aldrig mer fundera om du gjort en bra affär eller inte! Efter avslutad annons, hjälper vi dig att jämföra anbuden och kollar upp att anbuden ligger bra till jämfört med andra avslutade affärer! Vi hjälper dig med avtal, gör en UC och referenskoll på köparen och mycket mer!

Detta erbjudande gäller från och med 25/2 till 31/3. Ska du avverka senare under året? Då kan du utnyttja erbjudandet nu men att din annons kommer upp senare under året. 

Ps! Om letar efter skogsentreprenörer för att utföra skogsvård så hjälper vi dig gärna med att lägga upp dina uppdrag på skogsvårdstorget också!

Prisjämförelse

Nu har vi uppdaterat gränssnittet för vår prisjämförelse så att du enklare kan jämför skogsbolagens prislistor, testa idag!🌲📊

Klicka här för att komma till den

Skogsägarkväll

Förra veckan var vi i Linköping och träffade Spillkråkorna och Bonnbönnorna på Danske Banks kontor. Med på kvällen var även Skira som visa sin digitala plattform för handel med lantbruksprodukter.

Skogskompis – drönare

I detta avsnitt så tar Carl Johan upp fördelarna med att använda sig av drönare för att exempelvis inventera skogen. Genom att använda sig av tekniska hjälpmedel i sitt skogsbruk kan du som skogsbrukare effektivisera och få en bättre överblick av din skog.🌲🕹️🎥

Virkesstudion - Lönsamma virkesaffärer

I detta avsnitt av Virkesstudion så diskuterar Carl Johan och Per det ständigt aktuella ämnet "Lönsamma virkesaffärer". 🌲💰📊