None
Nyheter
Posted: 18 oktober 2019

Nyhetsbrev 18/10 - 19

Hej,

I vårt förra nyhetsbrev så skrev vi om Business Challenge 2019 där vi gått vidare till final. Nu är det officiellt och Virkesbörsen vann det prestigefyllda priset – årets företag 2019. Vi är självklart otroligt stolta över detta. Utöver detta pris har vi även hunnit med att spela in flera avsnitt av både Virkesstudion och Skogskompis. Samtidigt vill vi passa på att informera att det fortfarande finns några få GULD-annonser kvar, först till kvarn!

Här är veckans nyheter:
 

Virkesbörsen – Årets företag på Business Challenge 2019

I vårt förra nyhetsbrev så berättade vi om att Virkesbörsen hade gått vidare till final i Business Challenge 2019. Finalen gick av stapeln under veckan (v42) och hölls på anrika Grand Hotell i Stockholm. Vi kan nu stolt informera om att Virkesbörsen med Adam Aljaraidah i spetsen vann det prestigefulla priset ”Årets företag 2019”. Klicka på videon ovanför för att se juryn motivering till priset.

Virkesstudion #17 – Baltspecial

Tidigare under månaden så besökte Carl Olén, VD för Skogsfond Baltikum Virkesstudion och medverkade i ett specialavsnitt om den baltiska virkesmarknaden tillsammans med Virkesbörsens Per Hedberg.

Skogskompis – Österbymo Hardwood

I detta avsnitt av Skogskompis var Virkesbörsens Carl Johan Moberg och träffade Österbymo Hardwood och deras platschef Gunnar Arvidsson. I klippet kan du lyssna till Gunnar som berättar om vilka stockar de vill ha och allmänt om företaget.

Virkesstudion #18 – Marknadsöversikt

I detta avsnitt varvas analys av granbarkborrens effekter på virkesmarknaden med spekulationer kring effekterna av sammanslagningen av Norra och Norrskog.

Fåtal GULD-annonser kvar

Nu finns det bara ett fåtal GULD-annonser kvar att ta del av. Passa på då det är först till kvarn som gäller! Svara genom att klicka på knappen nedan.

Klicka här för att svara