Tillbaka

Nyhetsbrev 19/10

None
Nyheter
Posted: 19 oktober 2018

Nyhetsbrev 19/10

Virkesbörsens VD tar emot pris från kungen!
Under riksfinalen av H.M. Konungens pris "Årets nybyggare" kammade Virkesbörsens VD Adam Aljaraidah hem titeln Årets unga pionjär. Priset delades ut av kungen själv på Stockholms slott.  Adam hade tidigare fått ta emot samma pris för region Stockholm. Om utmärkelsen säger Adam själv:

- "Jag är otroligt glad och tacksam för utmärkelsen! Det betyder att fler ser värdet av en öppen och transparent marknad för skogsråvara. Det kommer att spela en avgörande roll när vi ska ställa om till ett hållbart samhälle och stävja klimatförändringarna."

Läs mer om utmärkelsen genom att klicka här.

Välkommen på en helkväll om skogen!
På tisdag 23/10 bjuder vi in till skogsägarkväll i Jönköping tillsammans med LRF konsult och SEB. Under kvällen kommer flera intressanta ämnen så som sommarens torka och prisutveckling medan vi bjuder på lättare tilltugg och dryck. Klicka här för att läsa mer och anmäl dig!

Skogen och Viltet

I senaste inlägget från Skogskompis gav Carl Johan Moberg sina bästa tips på vad du kan tänka på för att få fina skogar, en bra viltstam och hög biologisk mångfald. Klicka här för att ta del av hela blogginlägget med alla tips!

Virkesbörsen i media

Under de två senaste veckorna har Virkesbörsen figurerat mycket i media, både med anledning av att vi gav ut boken Digitala virkesköp och att vår VD Adam Aljaraidahs pris från kungen. 

Läs artiklarna om Adam i Skog - Supply här och här, ATLSKOGEN här och här, Närkes Allehanda  och Skogssverige på Internet. Eller lyssna på intervjun i P4 Örebro.

Läs artiklarna om Virkesbörsens bok Digialata virkesköp i Skogsaktuellt, Nordisk skog, Skogssverige på Internet, SKOGEN och Skog - Supply.