None
Nyheter
Posted: 24 maj 2019

Nyhetsbrev 24/5 - 19

Hej,

Sommaren står för dörren och med efterlängtad ledighet ges möjlighet att spendera mer tid i skogen och planera skogsbruket. På Virkesbörsen kan du enkelt ta in anbud på dina avverkningar samt upphandla den skogsvård ni önskar utföra. Har du några frågor går det bra att svara på detta mail. Missa inte heller att jämföra de olika skogsbankernas skogskontoränta för att hitta den skogsbank som passar dig bäst.

Virkesbörsen på SkogsElmia

SkogsElmina – Nordens ledande skogsmässa kryper allt närmre. Den 6-8 juni går den av stapeln och självklart kommer Virkesbörsen vara på plats. Vi firar ju dessutom 2 år på Elmia. Vi finns i monter 585 och vi ser verkligen fram emot att få träffa er alla! Kom förbi och träffa oss, vi svarar mer än gärna på alla era frågor och funderingar kring våra tjänster.

Skogsminglet 2019

Tidningen Skogen har lagt upp en artikel på sin hemsida om Skogsminglet 2019. Där gästade Virkesbörsens VD Adam Aljaraidah och berättade om hur digital marknadsföring skulle hjälpa till och bidra till innovationer i skogsbruket. Samtidigt belyste han även vikten av en bra infrastruktur som skogsbilvägar eftersom det lockar fler köpare och höjer värdet på virket. Detta och mycket mer kan du läsa på Tidningen Skogens hemsida.

Partille kommun – Referens

Hör en nöjd Karin Lindblad Johansson från Partille kommun berätta om sin upplevelse av att använda Virkesbörsen. Bra service, snabba bud och rätt betalt!

Skogskompis besöker Västra Sveriges Skogsvårdsförbund

Som Skogstjänsteman är det alltid viktigt att va ute och träffa kollegor i branschen. I veckan var vi med på Västra Sveriges Skogsvårdsförbund årsmöte på Hofsnäs Herrgård utan för Borås. Hoffnäs ägs av Borås stad och är en fastighet med stora kultur och naturvärden.