None
Nyheter
Posted: 29 mars 2019

Nyhetsbrev 29/3 - 19

Hej igen!

Mars lider mot sitt slut och visst känns det verkligen som att våren är här? Vi går strax in i april och detta blir således det sista nyhetsbrevet i mars månad. Vi på Virkesbörsen har dock hunnit med en hel del saker i veckan och vi tänkte presentera lite smått och gott nedan.

Skogsvårdstorget uppmärksammas i tidningen Skogsentreprenören

Tidningen Skogsentreprenören intervjuade Virkesbörsens VD Adam Aljaraidah i senaste numret där han berättade om vår tjänst ”Skogsvårdstorget” och hur vi skapat en plattform för att ta in offerter på allt från dikesrensning och röjning till skatt, deklaration och juridik. Besök www.virkesborsen.se och ta in offert på din skogsvård! 📋🚜 🌲

Är du entreprenör och vill ansluta dig till Skogsvårdstorget? Klicka här för att komma till formuläret!

Skogskompis - Italien

Denna vecka är Carl Johan Moberg i Italien om berättar om den storm som drabbade landet. Att bedriva skogsbruk i denna terräng och besvärligt och nu extra på grund av alla vindfällen. Svenska Sveaskog har också varit på plats och föreläst om de erfarenheter vi har om arbete i skogen efter stormar i Sverige.

Virkesbörsen på eventkväll i Ronneby

I veckan var Carl Johan Moberg i Ronneby och tillsammans med LRF Konsult och SEB träffade vi 60st skogsägare, en lyckad kväll med stort intresse för Virkesbörsen och de andra företagen.

Lunchföreläsning med SEB i Nyköping

Virkesbörsens VD Adam Aljaraidah besökte Nyköping under veckan och höll i en lunchföreläsning tillsammans med SEB där han presenterade Virkesbörsen för en entusiastisk och engagerad publik.

Nya poster från Statens fastighetsverk

Vi är väldigt glada över det ökade förtroendet vi fått från Statens fastighetsverk. Statens fastighetsverk började med att använda Virkesbörsen i Stockholm men nu även i Gotland, Västra Götaland och Uppsala!