None
Nyheter
Posted: 4 oktober 2019

Nyhetsbrev 4/10 - 19

Hej,


Arbetet på Virkesbörsen rullar på och september var en riktigt rekordmånad för oss och våra användare. Utöver det ordinarie arbetet med virkesannonser och skogsvårdstorget så har vi även passat på att synas i lite andra sammanhang sedan det senaste nyhetsbrevet.

 

Här är veckans nyheter:

 

Virkesprisindikatorn

Oron för en annalkande lågkonjunktur växer sig allt starkare och det visade bland annat det svenska inköpschefsindexet extra tydligt i september. Indexet registrerade sin enskilt största månatliga nedgång sedan finanskrisen 2008!

Klicka här för att komma till inlägget och läsa den senaste virkesprisindikatorn.

 

Business Challange 2019

Virkesbörsen har gått vidare till final i Business Challange 2019, som är en tävling för startup bolag.

" Business Challenge screenar genom en nationell tävling potentiella tillväxtbolag och varje år utses vid galan Business Challenge Awards ett antal bolag som tilldelas en plats i vårt affärsutvecklingsprogram. "

Vi tycket så klart att detta är jätteroligt, då vi ständigt jobber med att utveckla vår tjänst och att samtidigt arbeta för en mer effektiv och transparent virkesmarknad säger Virkesbörsens VD, Adam Aljaraidah

Per Hedberg - Framtidens företag behövs i skogen också

Vår alldeles egna Per Hedberg har börjat att skriva krönikör för ATL. Det senaste allstret kom ut den 22:a september och handlar om framtidens företag.

Denna artikel kräver dock ATL-premium. Om du har ett konto så klickar du här för att läsa artikeln.

 

Skogskompis - Svamp

Hur plockar man svamp? Det är höst och många vill ut i skogen och plocka svamp. Vilket kan märkas då det oftast är ganska välplockat runt stigarna. Men var ska man leta för att hitta detta guld som skogen kan ge? Se klippet här vad Anders Strandh säger. Han är en riktigt expert på svampar.

Klicka här för att läsa mer

30st GULD annonser i oktober

Oavsett om du läser mailet eller om du sitter på hemsidan så erbjuder vi dom 30 första som svarar en gratis GULD annons i oktober månad.

Annonsen räcker året ut, men du måste svara innan den sista oktober för att ta det av erbjudandet. Först till kvarn!

Klicka här för att svara