Tillbaka

Nyhetsbrev 5/10

None
Nyheter
Posted: 5 oktober 2018

Nyhetsbrev 5/10

Nu händer det mycket på Virkesbörsen! Förra veckan släppte vi en bok om Digitala Virkesköp och pitchade Virkesbörsen för 3000 personer i Globens annex. Läs om detta och mycket mer i vårt nyhetsbrev!

Virkesbörsen lanserar bok

I boken ”Digitala Virkesköp” tas du med på en svindlande resa från den bullriga korsningen Mäster Samuelsgatan och Regeringsgatan i Stockholm ut till skogens lugna vrå. Under resans gång bjuds du in till intressanta diskussioner kring digitaliseringens framfart och hur skogsindustrin påverkas, nu och i framtiden. Läs boken helt gratis i digitalt format eller beställ hem ditt eget exemplar genom att klicka här.

Virkesbörsen på Businesspodden awards

Businesspodden awards är ett festligt evenemang där utvalda företag erbjuds en möjlighet att pitcha sina idéer för 3000 personer i Globens Annex. Virkesbörsen bjöds in efter en lyckad medverkan i programmet under juli månad. 

KATAM intervjuas i Skogskompis

Svenska kyrkans Växjö stift är en av Virkesbörsens återkommande kunder. Förra veckan hade de en skogsexkursion tillsammans med KATAM och Virkesbörsen. Efter exkursionen intervjuades Krister Tham från KATAM om hur deras tjänst fungerar och vilka värden den medför. Klicka här för att ta del av hela intervjun.

Virkesbörsen gästföreläser på SLU 

I anslutning till att SLUs jägmästarstudenter påbörjade sitt sista år på masterprogrammet arrangerades en Kick off där flera företag inom skogssektorn bjöds in för att föreläsa på temat ”New ways of doing business”. Virkesbörsen var självklart på plats och berättade om hur vi arbetar för en effektiv och transparant virkesmarknad. 

 

Med detta vill vi på Virkesbörsen önska alla en riktigt trevlig helg!