Tillbaka

Nyhetsbrev #8

None
Nyheter
Posted: 21 juni 2018

Nyhetsbrev #8

Hej igen!

Snart är det midsommarledigt, vad passar då bättre än ett litet skogsquiz där du kan brilljera med dina kunskaper inför familj och vänner? Ett färdigt quiz att skriva ut till tipsrundan och senaste nytt på Virkesbörsen får du i detta nyhetsbrev. Visste du till exempel att vi nyligen blev utsedda till ett av Nordens hetaste framtidsbolag? Läs mer nedan!

Virkesbörsen Serendipity Challange

Virkesbörsen har blivit utsedda till ett av Nordens 50 hetaste framtidsbolag. Som finalister i tävlingen Serendipity Challange kommer vi resa till Almedalsveckan i Visby och presentera Virkesbörsen inför en jury. Du som befinner dig i Visby är varmt välkommen att komma förbi vår monter i Techarenan, vi ser fram emot att få träffa er! 

Björksund, Häradskog och ännu ett stift väljer Virkesbörsen

Nu väljer Björksund, Häradsskog och Svenska kyrkan – Strängnäs Stift att annonsera ut sitt virke på Virkesbörsen. Visa annonserna genom att klicka här.

 

Lyckad Livesändning

Johan Wachtmeister körde två lyckade livesändningar i förra veckan där han berättade om Virkesbörsens verksamhet. Eventet var mycket lyckat och det kom in flera intressanta frågor från tittarna. Du kan se en inspelning av tisdagens livesändning genom att klicka på bilden ovan.

Skogskompis Blogg

Nu har vår skogskompis Carl Johan Moberg börjat blogga! I första avsnittet pratar Carl Johan om torkan som brett ut sig över Sverige och ger tips och råd gällande plantering. Läs inlägget och se filmen här.

Midsommarquiz

Med detta sagt vill vi passa på att önska er alla en riktigt härlig midsommar och samtidigt bjuda på ett roligt skogsquiz som passar perfekt till midsommarfesten! Använd quizet som en vanlig frågelek eller  som en tipsrunda, klicka här för att ladda ned och skriva ut quizet.

Trevlig Midsommar!