None
Nyheter
Posted: 9 augusti 2019

Nyhetsbrev 9/8 - 19

Hej,

Detta är det första nyhetsbrevet som vi skickat ut sen i juni. Vi hoppas verkligen att alla har haft en skön och härlig semester. Vi vet att många fortfarande har en bit kvar på sin semester, men ser även att fler personer börjar återvända till sina arbetsplatser.

Virkesbörsen växer så det knakar

Med rubriken ”Skogsblocket växer så det knakar” så gjorde EFN ett videoreportage om Virkesbörsen när vi befann oss på SkogsElmia i Jönköping tidigare i sommar. Virkesbörsens VD Adam Aljaraidah blev intervjuad på plats och berättade om vår plattform.

”För skogsägare är det helt fantastiskt, för att här kan man säkerställa rätt pris, nå ut till alla potentiella köpare och få en rättvis virkesaffär. När det gäller skogsbolagen så kan de effektivisera sina virkesköp, få lägre kostnader när de köper virke och säkerställa att de når ut till fler säljare”

Besök hemsidan här

Skogskompis - SP Maskiner

Carl Johan Moberg, eller Skogskompis som han också går under passade på att träffa SP Maskiner under SkogsElmia i Jönköping. Han fick ett samtal med Martin Bredenfeldt och Anders Johansson som berättade om SP maskiner och tekniken bakom deras skördaraggregat, samt hur hydraulslangar, drivhjul och gripklor kommunicerar tillsammans med själva skördaren med flera olika datorer.  Allt för att skapa så högt värde som möjligt på träden.

Skogsvårdstorget - Naturskog

Hör hur Lars Gunnarsson, skogsmästare på Naturskog berätta om sin upplevelse med att hitta maskinresurser via Skogsvårstorget.Behöver du också hjälp med skoglig entreprenad? Då tycker vi att du bör testa Skogvårdstorget! Det är helt kostnadsfritt.

Guldannons hela augusti ut

Efter succén med vårt sommarerbjudande med guldmannonser så väljer vi att förlänga erbjudandet tills att sommaren ”officiellt” över, d.v.s. fram till slutet av augusti.
Vi vill passa på att erbjuda våra medlemmar en gratis guldannons under hela augusti månad. Totalt värde 1 500kr. Oavsett om du skall avverka här och nu eller om du planerar på att göra det senare så hjälper vi dig. Allt du behöver göra är att svara på detta mail och uppge koden SENSOMMAR. Detta gör att du är berättigad till en gratis fullserviceannons från oss.

OBS! Detta gäller endast 30 st Guldannonser, först till kvarn!