None
Nyheter
Posted: 11 januari 2018

Svenska kyrkan Växjö väljer Virkesbörsen som en av sina kanaler!

Svenska kyrkan Växjö stift har tidigare skickat ut sin rotpostkatalog till virkesköpare och intressenter i sitt närområde. Nu har de valt att samarbeta med Virkesbörsen och använda oss som en av försäljningskanalerna för sina virkesposter. Virkesbörsen är stolta och glada att meddela att vi inleder 2018 genom att publicera totalt 40666,2 m3sk virke innehållande bland annat tall, gran, björk och ek.

Genom att använda sig av Virkesbörsen kan Svenska Kyrkan nå ut till betydligt fler virkesköpare än de tidigare gjort, stora som små, svenska som internationella. Samtidigt som de kan jämföra och säkerställa alla inkommande anbud i lugn och ro samt minska sin administration drastiskt. Genom att använda Virkesbörsen bidrar Svenska Kyrkan Växjö Stift till en mer transparent och öppen virkesmarknad.

”Vi har haft en god dialog med Svenska Kyrkan Växjö Stift som tidigt visade sitt intresse för vår plattform och den digitala marknaden, vi befinner oss just nu i väldigt spännande tider. Samtidigt har 2018 knapp börjat” säger Adam Aljaraidah, VD på Virkesbörsen.

Virkesposterna publicerades den 10:e januari och budgivningen är öppen och kommer att fortgå fram till den 8:e februari. Klicka på http://bit.do/vaxjostift där vi har samlat alla virkesposterna på ett och samma ställe, enkelt och bekvämt!