None
Nyheter
Posted: 20 april 2018

Virkesbörsens nyhetsbrev 20/4

Hej igen!

Solen skiner över stora delar av Sverige och lika så på Virkesbörsen! I detta nyhetsbrev kan du bland annat läsa om stigande priser på träflis och vad som hänt på Virkesbörsen den senaste tiden.

Stigande priser på träflis

Sverige har länge haft bland de lägsta priserna på träflis i Europa men detta är nu på väg att ändras. En blöt höst och snörik vinter har medfört problem med leveranser och därmed ökad efterfrågan. I slutet av förra året började därför allt fler industrier att höja priserna på massaved, goda nyheter för skogsägare som är intresserade av att avverka! Jämför anbud för att säkerställa att du får rätt pris, enklast gör du detta med Virkesbörsen.

Läs mer om prisökningen i artikeln från Land Skogsbruk

 

Carl Johan Mobergs första vecka

Måndagen den 16e april jobbade vår nya kollega Carl Johan Moberg sin första dag på Virkesbörsen. Carl Johan är utbildad skogsmästare och har 10 års erfarenhet från Skogssällskapet där han bland annat arbetat som marknadskoordinator, skogsförvaltare och senast affärschef. Vi hoppas att Carl Johan ska trivas lika bra hos oss!

Läs mer om Carl Johan Moberg här.

 

Virkesbörsen rekryterar

Är du också sugen på att ansluta dig till Virkesbörsens härliga gäng? Just nu är vi på jakt efter en CTO och en Junior full-stack developer. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av tjänsterna!

Mer information hittar du här.

 

Älvdalsbo kammar hem pris

Vinnare av Virkesbörsens andra Quiz blev Björn Staffan från Älvdalen. Han levererade ett lysande resultat på frågorna och den egenhändigt komponerade kommunsloganen. ”Mora - masa sig hit är inte knivigt”.

 

Med detta sagt vill vi på Virkesbörsen önska alla en riktigt trevlig helg!