None
Nyheter
Posted: 11 maj 2018

Virkesbörsens Nyhetsbrev #5

Hej igen!

I detta nyhetsbrev vill vi passa på att önska dig en trevlig helg och även berätta vad som hänt på Virkesbörsen den senaste tiden.

Skogskompis

Torsdagen den 3e maj lanserade vi på Virkesbörsen en helt ny tjänst för oberoende, digital skogsrådgivning - Skogskompis. Tjänsten är helt gratis och innebär en möjlighet för skogsägare att få personlig rådgivning via en chatt, ett videosamtal eller över telefon. Fiffigt va?

Lanseringen av Skogskompis fick stor uppmärksamhet i branchmedia, bland annat av Skog Supply, Land Skogsbruk, Skogen, Skogsaktuellt och Jönköpingsposten

Boka tid direkt eller läs mer här!

 

 

Virkesbörsens kvartalsjämförelse

Som ett steg i vårt arbete för en mer transparant och effektiv virkesmarknad kommer vi på Virkesbörsen att lansera en kvartalsjämförelse fyra gånger om året där vi sammanfattar och jämför hur det går för företag verksamma inom skogsindustrin.

Företagen som analyseras i rapporten är:

Bergs Timber
Billerudkorsnäs
Holmen
Mellanskog
SCA
Setra
Sveaskog
StoraEnso
Södra Skogsägarna
Norra
Norrskog

Läs den första rapporten genom att klicka här.

 

Linköpings stift, Åkerbo och Jönkåker häradsallmänning väljer Virkesbörsen

Ännu ett av Svenska kyrkans stift har nu valt att annonsera ut sitt virke på Virkesbörsen. Linköpings stift har lagt upp 4 poster med avverkningsuppdrag i Kalmar, Jönköping och Östergötland. Även Åkerbo och Jönåkers häradsallmänning har uppe annonser på Virkesbörsen just nu.

Buda på annonserna och läs mer här.

 

Virkesbörsen på Braviken

Den 25e april hade vi på Virkesbörsen nöjet att få besöka Bravikens sågverk och massabruk. Det var mycket spännande och roligt att få se mer av deras imponerande verksamhet och att få träffa alla härliga medarbetare på dessa industrier.

 

Med detta sagt vill vi på Virkesbörsen önska alla en riktigt trevlig helg!