None
Nyheter
Posted: 25 maj 2018

Virkesbörsens Nyhetsbrev #6

Hej igen!

Maj månad har ett rykte om att vara fullspäckad och Virkesbörsens shema är inget undantag. I det här nyhetsbrevet delar vi med oss av några av de saker som hänt den senaste tiden och vill även passa på att önska alla en trevlig helg!

Vi bjuder dig på Mittia Gård och skog

24 - 25 Augusti 2018 hålls mässan Mittia - Gård och Skog i Ljusdal. Vi på Virkesbörsen är glada att kunna erbjuda dig gratis inträde som Virkesbörsens gäst! 

Mässan har arrangerats vartannat år sedan 2012 och attraherar drygt 100 av de mest välkända leverantörerna som utställare och drygt 4 000 besökare. Vi på Virkesbörsen kommer förstås att vara på plats och hoppas att vi får träffa just dig i vår monter.

Varmt välkommen!

Klicka här för att hämta din biljett.

Klicka här för att läsa mer om Mittia.

 

Virkesbörsen på SPCI and Friends

Tisdagen den 22a maj arrangerade SPCI and friends en konferens på Gröna lund.  Stora delar av skogsindustrin var där för att inspirera och nätverka, ett utmärkt tillfälle att prata om hur vi tillgängliggör världens viktigaste råvara! Vi på Virkesbörsen var förstås på plats och lyssnade bland annat på otroligt spännande föredrag om digitalisering och innovation inom skogsindustrin. I montrarna hittade vi bland andra Holmen, Södra och Valmet. 

Tista slott väljer Virkesbörsen

Vi på Virkesbörsen är mycket glada över att meddela att även Tista Slott har valt att annonsera hos oss. Avverkningsuppdraget är beläget i Södermanland och sista dagen att lämna anbud är idag!

Praktik på Virkesbörsen

Under våren har Virkesbörsen haft nöjet att ha jägmästarstudenten Erik Grafström på praktik. Förra veckan presenterade Erik det projekt som han har arbetat med. Hela företaget var mycket nöjda med hans insats och vi hoppas att vi ses mer framöver!

Med detta sagt vill vi på Virkesbörsen önska alla en riktigt trevlig helg!