None
Nyheter
Posted: 6 april 2018

Virkesbörsens nyhetsbrev 6/4 -2018

Hej igen,

under den senaste tiden har det hänt mycket på Virkesbörsen! Idag lanserade vi en helt ny sida, ”Våra nöjda kunder”. Där kan du som är nyfiken läsa om tidigare affärer som genomförts på Virkesbörsen. I detta nyhetsbrev kan du läsa mer om den sidan och ta del av andra spännande nyheter om vad som hänt på Virkesbörsen under senaste tiden.

Våra nöjda kunder - en ny referenssida på Virkesbörsen

På sidan ”Våra nöjda kunder” kan du läsa om vad några våra kunder tycker om oss och ta del av information om genomförda affärer. Här kan du bland annat läsa om  två av Svenska kyrkans stift, Christineholms gård och flera privata skogsägare.

Klicka här för att komma till sidan.

Virkesbörsen växer och drömrekryterar

Virkesbörsen växer så de knakar, senaste tillskotten består av Carl Johan Moberg, affärschef på Skogssällskapet och Johan Wachtmeister, tidigare affärsutvecklare från IT- bolaget Dell. Carl Johan har lång och gedigen erfarenhet av virkesmarknaden och är utbildad skogsmästare. Johan har 10 års erfarenhet från affärsutvecklig och är mycket engagerad i ett aktivt skogsbruk.

Läs mer om rekryteringen genom att klicka här.

Det här händer när du använder Virkesbörsen

Genom att använda Virkesbörsen når du ut till alla virkesköpare på ett effektivt sätt. Undrar du hur det går till? Läs vår guide med 6-steg som visar vad som händer när du annonserat på Virkesbörsen.

Öppna guiden genom att klicka här.

Svenska kyrkan - Göteborgs stift

Efter succén med Svenska kyrkan - Växjö stift har ännu ett stift hoppat på tåget och valt att annonsera på Virkesbörsen. Posterna består av gran och tall, sista anbudsdag är 9e april.

Klicka här för att läsa mer om affären.