None
Nyheter
Posted: 8 juni 2018

Virkesbörsens Nyhetsbrev #7

Hej igen!

Just nu händer det mycket på Virkesbörsen! Marknadsplatsen har fyllt 1 år, vi har lanserat vår nya prisjämförelse och håller för fullt på med förberedelserna inför nästa veckas livesändning som vi hoppas att just du ska delta i. Läs mer i nyhetsbrevet nedan!

 

Virkesbörsens prisjämförelse

Torsdagen den 7e juni lanserade Virkesbörsen en ny, förbättrad version av sin mycket populära prisjämförelsetjänst för virke. Använd tjänsten för att enkelt jämföra listpriser för olika trädslag i samtliga dimensioner. Förutom de vanligaste trädslagen, gran och tall, finns ytterligare 8 trädslag med. I dagsläget finns priser från 23 skogsbolag i databasen. Lanseringen av prisjämförelsen blev bland annat uppmärksammad i Skogsaktuellt och Nordisk Skog. 

Testa tjänsten helt gratis genom att klicka här!

 

Välkommen att delta i Livesändning med Johan Wachtmesister
Måndagen den 11e och tisdagen den 12e juni kommer Johan Wachtmeister att presentera Virkesbörsen och svara på frågor i realtid. Det går bra att delta i eventet oavsett var du befinner dig med en dator, surfplatta eller mobiltelefon.  

Läs mer och anmäl dig genom att klicka här!

 

Virkesbörsens VD utsedd till en av 103 unga företagare
Virkesbörsens VD Adam Aljaraidah är med på tidningen Företagarnas lista med 103 unga idéer! På listan samlas många inspirerande och spännande idéer som t.ex. tändvätska gjord av restaurangavfall och inredningsprodukter gjorda av industrispill. 

Läs hela artikeln om Adam och Virkesbörsen genom att klicka här!

Eller läs artikeln där Jönköpingsposten uppmärksammar utmärkelsen här!

 

 

Marknadsplatsen 1 år

Slutligen vill vi berätta att det nu är 1 år sedan Virkesbörsen lanserade sin digitala marknadsplats!  Mycket har hänt sedan dess, klicka på bilden ovan för att se filmen!

 

Med detta sagt vill vi på Virkesbörsen önska alla en riktigt trevlig helg!