fbpx
Alla nyheter / Skogskompis / Skogskompis – ...

Skogskompis – Jennie Bråthén på Ludvig & Co

Vi har tidigare träffat Jennie Bråthén på Ludvig & Co och pratat om vad man ska tänka på när man antingen ska sälja eller köpa skog. I detta avsnitt hart vi tagit oss till en skarp fastighet som just nu ligger ute till försäljning.

 

Vi tar oss runt på fastigheten med hjälp av den nya skogsbruksplanen som är framtagen inför försäljningen. Vi gör nedslag i olika bestånd titta på hur skogen ser ut, hur väl den stämmer med skogsbruksplanen och vilka åtgärder som är aktuella att ta tag i om man blir köpare av just denna fastighet.

 

Som alltid i affärer har man en undersökningsplikt som köpare och då är det extra viktigt att besöka fastigheten, gå igenom bestånden, hus och vägar. Men även kolla noggrant i skogsbruksplanen, fastighetsregistret, finns upplåtelser eller intrång som belastar fastigheten. Eller kanske andra saker som kan göra fastigheten extra värdefull för dig att köpa.

 

Kolla på detta klipp och lyssna till vad jag och Jennie diskutera om just denna fina fastighet i utanför Hedekas i Bohuslän.

Länk till fastigheten

Prenumerera på vårt marknadsbrev!

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan