fbpx
Alla nyheter / Marknadsinformation / Nyhetsbrev 2020-04-0...

Nyhetsbrev 2020-04-09

Coronakrisen har slagit hårt mot alla mot alla branscher, skogsbranchen inkluderat. I vår senaste Virkesprisindikatorn föll den dramatiskt. Branschen har även uttryckt sin oro från olika håll. Detta är något som vi på Virkesbörsen har uppmärksammat och har under den senaste tiden bjudit in branschföreträdare för att lyssna på vad dem har att säga om läget.

 

Samtidigt är våren i antågande och många har möjlighet att jobba hemifrån. Därför tycker vi att ett bra erbjudande på en motorsåg från Husqvarna kan passa!

Virkesbörsen och Husqvarna gör det igen!

Succén blev faktum! Efter vår motorsågstävling som vi hade i början av året har frågorna varit många och intresset enormt.

-Kan ni göra något annat med Husqvarna? Äntligen kan vi svara ja på den frågan.

Virkesbörsen kan nu erbjuda alla våra medlemmar på en fin rabatt på 550 XP® G Mark II från Husqvarna.

Just nu så erbjuder Husqvarna 2000kr i rabatt på deras motorsåg 550 XP® G Mark II när du anger koden Virkesbörsen i deras onlinebutik.Husqvarna 550 XP® G är en ny generation proffssågar som tack vare sin kraft och manövrerbarhet låter dig såga snabbare, längre och bättre. Just nu exklusivt erbjudande till virkesbörsens medlemmar. Använd koden virkesbörsen för att köpa sågen till kampanjpriset 7.790 :- (ord. pris 9.790:-).
Giltigt t.o.m. 2020-05-01.

Klicka här för att komma till erbjudandet

Virkesprisindikatorn och prissäkningar
Virkesprisindikatorn föll dramatiskt under mars till följd av Coronapandemin. Vi har utöver detta också sett att virkespriset har förändrats i några kommuner. Vill du också ha koll på när priserna förändras där just du har din skog? Då tycker vi att du borde använda dig av vår prisjämförelse. Klicka här för att läsa mer.

Virkesstudion #29 – Marknadsläge
I det senaste avsnittet av Virkesstudion så gästades vi av Andreas Johnsson från Derome och David Elm från Ludvig och Co. Där avkunnades det nuvarande marknadsläget och hur Coronan kommer att påverka skogsnäringen.

GROT på Virkesbörsen?

Du vet väl om att du kan sälja alla sorts sortiment på Virkesbörsen? Exempelvis så har vi flera GROT-annonser ute för stunden. Vi har flera anslutna köpare som är ute efter detta sortiment. Klicka här om du vill skapa din annons redan idag!

Skogssverige i mars 2020

I slutet av varje månad sammanställer vi hur de svenska skogsägarna har använt Virkesbörsen under den gånga månaden. Detta är statistik från mars 2020.

Prenumerera på vårt marknadsbrev!

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan