fbpx

Kommande event & webbinarium

20 Oktober

Digital skogsägarkväll med Nordea

När: Klockan 19:00
Var: Livesändning via länken nedan

Tillsammans med Nordea har vi en digital skogsägarkväll där vi delar med oss av våra bästa tips om hur du gör en bra virkesaffär och går igenom vart virkesmarknaden är på väg. Nordeas experter går igenom vad som händer i omvärlden och hur du på bästa sätt finansierar ditt skogsköp. Missa inte detta. 

28 Oktober

Skogens ekonomi och finansiering – del III med Virkesbörsen

När: Klockan 12:00
Var: Livesändning via länken nedan


Ludvig & Co. är marknadsledande mäklare på skogsfastigheter. Vi förmedlar skogsfastigheter i hela Sverige och det gör att vi får bra koll på marknaden. Det är kunskap som vi gärna delar med oss av. Därför bjuder vi in till ett lunchseminarium om skogsmarkspriser. Du kommer få det senaste från en marknad som utvecklats dramatiskt under pandemin. 

2 November

Virkesstudion live Q3

När: Klockan 19:00
Var: Livesändning via länken nedan

 

Hur det går för skogsindustrin styr betalningsförmågan för virket från skogsägarna. Vi jämför och hör bolagen själva berätta hur kvartal 3 gick. I det tar vi utgångspunkt när vi blickar in i framtiden och vad vi kan förvänta oss av konjunkturen framåt. Vi tar tempen på hur det går för sågverken som sett rekordresultat under 2021. Dessutom bjuder LRF på en unik utblick kring hur skogsägarna upplevde det andra kvartalet. Välkommen på en intressant kväll som självklart går att se i efterhand.

10 November

Skogens ekonomi och finansiering – del III med Virkesbörsen

När: Klockan 19:00
Var: Livesändning via länken nedan

I den tredje delen i webbinarieserien med Landshypotek pratar vi om skogens ekonomi och finansiering. Funderar du också på hur du kan bli ännu bättre skogskötare ur ett ekonomiskt perspektiv? Vi går igenom vad som gäller intäkter och kostnader från din verksamhet och hur du kan tänka kring finansieringen av ditt befintliga eller nästa skogsförvärv.

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan