fbpx
Alla nyheter / Nyheter / Jämför virkespriser ...

Jämför virkespriser i din kommun på Virkesbörsen

Vi på Virkesbörsen har skapat en tjänst där du som skogsägare kan jämföra virkespriser i din kommun. Här kan du jämföra timmerpriser på alla sortiment och kvalitéer, jämföra massavedspriser (både prima och sekunda) men även brännved. Se vilket skogsbolag som betalar bäst, se hur många köpande bolag du har i din kommun. Du kan också se kvalitetsutfall för din skog och får även tillgång till vår egen virkesprisindikator som visar vart virkespriset är på väg (upp eller ner). 

 

Du kan använda vår prisjämförelse gratis men då kan du endast jämföra timmerpriser på en kvalité, du kan inte jämföra massavedspriser, du ser inte kvalitetsutfall, inte hur många köpare som finns i din kommun och kan inte heller se virkesprisindikatorn.

 

Men som Primakund ingår också skogligrådgivning t.ex om du inte använder Virkesbörsen för att sälja ditt virke och har fått in anbud, kan vi undersöka om anbuden är bra, vi kan gå igenom din skogsbruksplan, svara på skogliga frågor och mycket mer. Du får dessutom en Guldannons som innebär att vi lägger upp din annons när du ska gallra eller avverka och ska sälja virke, ringer alla virkesköpare, hjälper dig med avtal, jämföra anbuden och mycket mer.

Prenumerera på vårt marknadsbrev!

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan