fbpx
Alla nyheter / Nyheter / Nyhetsbrev 2020-03-2...

Nyhetsbrev 2020-04-09

Vi står inför tuffa tider just nu. Coronakrisen kan inte ha undgått någon vid det här laget och den har drabbat oss alla på ett eller annat sätt. Självklart så gör vi alla vad vi kan för att oss igenom detta. Virkesbörsen har under veckan haft ett specialavsnitt (Virkesstudion) där vi pratat med branschfolk om just detta. Vi har också valt att förlänga våra öppettider för att på bästa möjliga sätt hjälpa alla våra kunder i dessa svåra tider.

 

Virkesbörsen och Tidningen Skogen

Vi på Virkesbörsen samarbetar med Tidningen skogen om Virkesstudion. Vi vill därför ge dig möjlighet att få oberoende läsning om virkesmarknad och skötsel. Just nu får du tre nummer, helt utan kostnad (värde 285 kr). Du väljer själv om du vill få hem tidningen i brevlådan, eller läsa SKOGEN digitalt. Klicka här för att ta del av erbjudandet. OBS! Giltigt till 2020-03-31 så passa på.

Klicka här för att komma till erbjudandet!

 

Virkesstudion – Coronaspecial

På grund av det rådande läget så har vi på Virkesbörsen fått ändra våra egna rutiner och jobbar numera på distans. Detta har självklart inte hindrat oss från att fortsätta med Virkesstudion, men för tillfället så gör den via länk. Både Virkesstudion #27 och #28 är inspelade via länk.

 

I det senaste avsnittet #28 så gästas även Virkesstudion av Anna Furness, Vd på Skogsentreprenörerna och Pierre Fridell VD, Sundins Skogsplantor.

 

Förlängda öppettider

Sedan Coronautbrottet har vi fått väldigt många frågor från både skogsägare, köpare och media. Det kan handla om allt från hur denna pandemi kommer att påverka virkespriserna, granbarkborren och generella frågor om skogen. Vi skickade därför ut ett mail till alla våra medlemmar där vi beskriver situationen etc. Detta mail kan du läsa här.Självklart så vill vi på Virkesbörsen finnas till för alla våra medlemmar och kunder och har därför förlängt våra öppettider.

Vi förlänger våra telefontider till 08:00-19:00 vardagar och 09:00-17:00 lördag och söndag – Du når oss på 08-33 99 44

Vår chatt håller vi öppen mellan 08:00-21:00 alla dagar

 

 

Prisjämförelse

Ni har väl inte missat att vi uppdaterat vår prisjämförelse? Det har aldrig varit lättare att jämföra virkespriser och se vilket bolag som betalar bäst i just den kommunen där du har din skog! Klicka här för att komma till den och börja prisjämför redan idag!

Prenumerera på vårt marknadsbrev!

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan