fbpx
Alla nyheter / Skogskompis / Skogskompis – ...

Skogskompis – STIHL MS 400 C

I början av veckan fick vi möjlighet att besöka Andreas Stihl Norden kontor i Stenkullen strax utanför Göteborg. Just detta kontor och lager ser till att serva de nordiska länderna med produkter och kunskap om just dessa.

 

Andreas STIHL är ett tyskt företag som grundades 1926 och har än idag sitt huvudsäte utanför Stuttgart i Tyskland. I deras sortiment finns en stor mängd produkter för skogs och trädgård. Och självklart så titta vi lite extra på motorsågar och annat ur deras produktsortiment för skog.
Andreas STIHL är idag det största motorsågsmärket i världen och återfinns i över 160 länder.

Som sagt tog vi oss till norden-kontoret och där träffade vi Nicklas Zetterberg där han presenterade deras senaste motorsåg MS 400 C. För att får mer information och denna såg ta dig då lite tid och titta på detta inslag.

 

Om du tycker att denna såg låter som en perfekt medarbetare nästa gång du ska ut i skogen och jobba. Då kan du bli en lycklig ägare av en STIHL 400 c genom att anmäla sig till någon av de två digitala skogskvällarna vi genomför under oktober. Där kommer vi under kvällen lotta ut en ny STIHL MS 400 C till någon av deltagarna.

 

Länk till skogsägarkvällarna:

Digital skogsägarkväll Swedbank 2020-10-21
https://mailchi.mp/ce87651b5ca7/c3b17lrsq2

Digital skogsägarkväll Ludvig & Co 2020-10-27
https://mailchi.mp/6f93638393d1/xckwd9miox

Prenumerera på vårt marknadsbrev!

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan