Välkommen till Skogsvårdstorget

Skogsvårdstorget är kostnadsfritt och hjälper dig hitta kvalitetssäkrade skogsentreprenörer som kan hjälpa dig med allt runt din skog

Skogsvård på dina villkor

Enkelt & smidigt

Ta in offerter på den skogsvård du behöver, helt kostnadsfritt. Har du frågor eller behöver hjälp med något så hör du av dig till oss.

Effektivt & lönsamt

Ta in offert på skogsvård genom Skogsvårdstorget når du enkelt ut till alla intresserade entreprenörer och ser till att du får rätt pris.

Tryggt & säkert

Bara seriösa och kvalitetssäkrade entreprenörer finns på Skogsvårdstorget. Vi kan självklart hjälpa dig med kontrakt om du önskar.

Ta inte oss på orden - Läs vad våra kunder säger!

Virkesbörsen erbjuder ett öppet och transparent sätt att sälja vårt virke på ett mer effektivt sätt vilket passar oss som offentlig aktör eftersom vi ska agera opartiskt.

Jonas Nordanstig, Funktionschef naturförvaltning

Länsstyrelsen - Kronobergs län

Hade jag inte använt Virkesbörsen hade jag gått miste om väldigt mycket pengar. Jag är inget annat än supernöjd med Virkesbörsen

Hans Orre

Skogsägare Gävleborg

Genom Virkesbörsen kunde vi nå fler virkesköpare och höja priser på vårt virke. Vi kommer absolut välja Virkesbörsen igen.

Klas Gustavsson, Egendomschef

Svenska Kyrkan - Växjö stift

Den största skillnaden var att jag fick in fler anbud. Framförallt fick jag in anbud från aktörer jag inte ens tänkt på att fråga.

Håkan Larsson

Skogsägare, Västra götaland

Vi använder Virkesbörsen för att på ett smidigt och effektivt sätt säkerställa att vi når alla möjliga köpare och att vi får rätt betalt för vårt virke

Otto Söderman

Buckarby skogar som ägs av Ärlinghundra och Seminghundra Häradsallmäningar

Utan Virkesbörsen hade jag inte kommit i kontakt med den köparen som betalde bäst och köpte mitt virke

Helena Eriksson

Skogsägare Värmland

Genom Skogsvårdstorget kunde vi enkelt hitta de maskiner vi behövde inom några dagar. Det är jätteenkelt och jag rekommenderar det verkligen

Lars Gunnarsson

Naturskog AB

Med Virkesbörsen fick jag jättemycket hjälp, många bra anbud från skogsbolagen och jättebra betalt. Jag är supernöjd. Jag kan verkligen rekommendera skogsägare att använda Virkesbörsen.

Mariana Hamberg

Skogsägare Västmanland

För att öka transparansen, spara på administrativa kostnader och samtidigt säkerställa rätt betalt för virket använder vi Virkesbörsen.

Lars Lodin, Fastighetschef

Statens fastighetsverk

Med Virkesbörsen får man en enkelhet att jämföra anbuden och kan enklare ta beslut, jag kan absolut rekommendera Virkesbörsen.

Ola Ekblom

Skogsägare, Värmland

Som offentlig aktör är det min plikt att skapa transparans i våra virkesaffärer och konkurransutsätta vårt virke.

Xavier de Maupeou, Enhetschef

Göteborg stad, mark- och skogsförvaltning

Jag fick bättre bud genom virkesbörsen och jag var jättenöjd med tjänsen och kommer absolut använda dom i framtiden när jag ska sälja virke.

Johan Hedberg

Skogsägare, Västernorrland

Med Virkesbörsen kan vi göra informerade virkesaffärer och följa marknaden så vi kan sälja rätt skog vid rätt tid.

Tore Axelsson, Skogsförvaltare

Skanse Fastigheter

Genom Virkesbörsen kunde jag nå ut till alla potentiella köpare och säkerställa att vi fick rätt betalt för vårt virke, supersmidigt.

Johan Wachtmeister, VD

Christineholm

Tack vare Virkesbörsen kom vi enkelt i kontakt med fler och nya skogsentreprenörer. jag kan verkligen rekommendera det till fler skogsägare.

Tomas Thuresson, VD

Brevens bruk

Hur det funkar

1. Beskriv vad du behöver för skogsvård

Ange vilken typ av skogsvård du önskar offert på. Ange även annan relevant information som kan vara behjälplig för den som ska lämna offert. Du hittar oftast det du behöver i din skogsbruksplan.

2. Din förfrågan publiceras och skickas ut

När du fyllt i din offertförfrågan introducerar vi dig till flera erfarna entreprenörer i ditt närområde som är redo att utföra din skogsvård.

3. Jämför offerter och välj rätt entreprenör

När offertperioden är över kan du jämföra alla offerter du fått och välja den entreprenör som passar dina behov till ett pris som är rätt för dig. Behöver du hjälp med kontrakt kan vi självklart hjälpa dig med det.

Skogsentreprenör? - Anslut ditt företag

Anslut ditt företag och hitta uppdrag enkelt

Det är gratis att annonsera på Virkesbörsen

Fortfarande inte övertygad? Boka en kostnadsfri genomgång av Virkesbörsen via knappen nedan eller kontakta oss på 08-33 99 44.

Boka en genomgång