Välkommen till Skogsvårdstorget

Skogsvårdstorget är kostnadsfritt och hjälper dig hitta kvalitetssäkrade skogsentreprenörer som kan hjälpa dig med allt runt din skog

Skogsvård på dina villkor

Enkelt & smidigt

Ta in offerter på den skogsvård du behöver, helt kostnadsfritt. Har du frågor eller behöver hjälp med något så hör du av dig till oss.

Effektivt & lönsamt

Ta in offert på skogsvård genom Skogsvårdstorget når du enkelt ut till alla intresserade entreprenörer och ser till att du får rätt pris.

Tryggt & säkert

Bara seriösa och kvalitetssäkrade entreprenörer finns på Skogsvårdstorget. Vi kan självklart hjälpa dig med kontrakt om du önskar.

Hur det funkar

1. Beskriv vad du behöver för skogsvård

Ange vilken typ av skogsvård du önskar offert på. Ange även annan relevant information som kan vara behjälplig för den som ska lämna offert. Du hittar oftast det du behöver i din skogsbruksplan.

2. Din förfrågan publiceras och skickas ut

När du fyllt i din offertförfrågan introducerar vi dig till flera erfarna entreprenörer i ditt närområde som är redo att utföra din skogsvård.

3. Jämför offerter och välj rätt entreprenör

När offertperioden är över kan du jämföra alla offerter du fått och välja den entreprenör som passar dina behov till ett pris som är rätt för dig. Behöver du hjälp med kontrakt kan vi självklart hjälpa dig med det.

Skogsentreprenör? - Anslut ditt företag

Anslut ditt företag och hitta uppdrag enkelt

Anslut ditt företag