Ska du sälja virke - använd Virkesbörsen!

När du använder Virkesbörsen säkerställer du att du når alla potentiella virkesköpare och aldrig mer gör en dålig virkesaffär. Oavsett om du ska sälja som leveransvirke, avverkningsuppdrag eller rotpost – Gör som tusentals andra skogsägare använd Virkesbörsen gratis!

Aldrig mer en dålig virkesaffär!

Enkelt & smidigt

Det har aldrig varit enklare att köpa och sälja virke! På Virkesbörsen köper och säljer du virke med några enkla klick.

Effektivt & lönsamt

Vi vill skapa en mer transparent och effektiv virkesmarknad där köpare och säljare kan göra mer lönsamma virkesaffärer på sina villkor.

Tryggt & säkert

På Virkesbörsen gör du en trygg och säker virkesaffär. Här har du självklart fri prövningsrätt och är inte bunden att sälja.

Ta inte oss på orden - Läs vad våra kunder säger!

Genom Virkesbörsen kunde vi nå fler virkesköpare och höja priser på vårt virke. Vi kommer absolut välja Virkesbörsen igen.

Klas Gustavsson, Egendomschef

Svenska Kyrkan - Växjö stift

Den största skillnaden var att jag fick in fler anbud. Framförallt fick jag in anbud från aktörer jag inte ens tänkt på att fråga.

Håkan Larsson

Skogsägare, Västra götaland

Genom Skogsvårdstorget kunde vi enkelt hitta de maskiner vi behövde inom några dagar. Det är jätteenkelt och jag rekommenderar det verkligen

Lars Gunnarsson

Naturskog AB

För att öka transparansen, spara på administrativa kostnader och samtidigt säkerställa rätt betalt för virket använder vi Virkesbörsen.

Lars Lodin, Fastighetschef

Statens fastighetsverk

Med Virkesbörsen får man en enkelhet att jämföra anbuden och kan enklare ta beslut, jag kan absolut rekommendera Virkesbörsen.

Ola Ekblom

Skogsägare, Värmland

Som offentlig aktör är det min plikt att skapa transparans i våra virkesaffärer och konkurransutsätta vårt virke.

Xavier de Maupeou, Enhetschef

Göteborg stad, mark- och skogsförvaltning

Jag fick bättre bud genom virkesbörsen och jag var jättenöjd med tjänsen och kommer absolut använda dom i framtiden när jag ska sälja virke.

Johan Hedberg

Skogsägare, Västernorrland

Med Virkesbörsen kan vi göra informerade virkesaffärer och följa marknaden så vi kan sälja rätt skog vid rätt tid.

Tore Axelsson, Skogsförvaltare

Skanse Fastigheter

Genom Virkesbörsen kunde jag nå ut till alla potentiella köpare och säkerställa att vi fick rätt betalt för vårt virke, supersmidigt.

Johan Wachtmeister, VD

Christineholm

Tack vare Virkesbörsen kom vi enkelt i kontakt med fler och nya skogsentreprenörer. jag kan verkligen rekommendera det till fler skogsägare.

Tomas Thuresson, VD

Brevens bruk

Så här gör du

1. Lägg upp din annons

Klicka på skapa annons eller här. Välj hur du vill sälja och fyll i annonsformuläret. När du är klar klicka på nästa och skicka in din annons till granskning. Fastnar du eller har frågor ring 08 33 99 44

2. Din annons publiceras och skickas ut

Vi granskar din annons och publicerar den. När din annons publiceras skickas ett mejl till alla potentiella köpare i ditt område. Under annonsperioden skickas totalt fyra mejl och vi kontaktar köpare som inte öppnat din annons.

3. Jämför anbud och välj rätt köpare

Virkesköparna lämnar anbud till dig på Virkesbörsen och när anbudsperioden är slut kan du jämföra och välja rätt köpare för dig. Är du inte nöjd? Ingen fara du har fri prövningsrätt och behöver inte sälja.

Det är gratis att sälja virke på Virkesbörsen

Vi tar ut en avgift av köparna på 1,5% max 7 500 kr av bruttovärdet och på så sätt är tjänsten gratis för dig som säljare. Fortfarande inte övertygad? Boka en kostnadsfri genomgång via knappen nedan eller kontakta oss på 08 33 99 44.

Skapa annons Boka en genomgång